Nabudúce daj svoj dotaz do správneho vlákna.Čo sa týka prebliknutia kontrolky zkontroluj a očisti ukostrenie oboch zadných svetiel.Kostriace body sú v kufri pod každý svetlom.Ak si zručný tak si žiarovky v podsvietení dokážeš vymenit sám. Návod ako na to prebraný z iného fóra:
Přídávám trošku upravený návod + fotky odemě kdyby někdo něco neveděl
1. Pro lepší manipulaci s panelem doporučuju vytáhnout rádio ( avšak kdo je šikovnej, nemusí ) .
2. Panel topení drží na 2 imbusových šroubech ( 2,5 , nejsou to klasické imbusy, nevím jak je popsat ). Ty imbusové šrouby jsou jakoby pod tím panelem.
3. Panel opatrně vycvakneme směrem nahoru , pak již je volný.
4. Aby jsme mohli panel od topení protáhnout, budeme muset demontovat plast okolo řadicí páky.
5. Vytáhneme popelník směrem k sobě, hned je vidět další šroub.
6. U kolejnic sedadel jsou další 2 šrouby.
7. Vyckanout krycí manžetu řadicí páky
8. Potom ten plast drží vepředu ( u nohou řidiče a spolujezdce ) z každé strany plastová příchytka, vycvaknout směrem do boku.
Následují 3 značně otravné věci:
- musíš odpojit kabely od zapalovače
- odpojit kabely od tlačítka zamykání (pokud máš centrál)
- odpojit kabely od tlačítka výstražných světel
<-- většinou nevidíš, jakým způsobem se kabel odpojuje, takže je to hra na slepo
Odhodíš plast a máš přístup k panelu ovládání větrání. Mohu ti vřele doporučit, po výměně žárovek před smontováním důkladně zkontrolovat, jestli skutečně svítí, zkusit něma navíc třeba zahejbat.
Následná zpětná montáž je už na vás. Já jsem první zadělal panel topení, vyzkoušel zda vše funguje . A pak jsem tam vrátil ten plastovej dekl.
Jedna věc pánové. Nebojte se toho
Já mám od přírody obě ruce levé, a zvládnul jsem to bez potíží.
Náhradní žárovku ve výbavě nenajdete, ale dá se koupit na benzínce za 15 Kč
Foto :
Kód:
http://coaxial.rajce.idnes.cz/osvetleni_interieru_thalia/