zdravím vás,
chcel by som sa spýtať na váš názor. Mám Scénic II r.v. 2005 1.5 dCi, nabehaných cca 40 tisíc (áno málo, lebo foter nepoužíval tak ho mám ja teraz
). Ale posledný pol rok mi začali pišťať brzdy pri každom brzdení, ako mne to nevadí, auto brzdí rovnako ale neviem prečo. Jasné, môžu byť opotrebené, ale za 40 tísíc, ked zoberiem do úvahy že na pedáloch ťažku nohu nemám a často využívam brzdnú silu motora a nie brzdy samotné. Pred 2 rokmi ked bolo na aute len 17tis. km ukázalo opotrebenie v servise 15%. O 5 tisíc km príde ďalšia servisná prehliadke, kdesi som zahliadol že po 5 rokoch sa už aj rozvody menia, je to tak? Ak by chceli meniť obloženie, olej, rozvody, nastaviť svetlomety a podobné veci.. už sa teším na ten účet
..
jedna malá podotázka, chýba mi jeden maličký dielik, ktorý je dosť špecifický, neviem ho nazvať tak sa ho pokúsim čo najlepšie opísať
:
ide o dosku, ktorá zakrýva priestor kufra vo vnútri - tá doska je držaná v strope 2 šnúrkami, na konci tých šnúrok sú také úchytky, ktoré zapadajú do štupľov, ktoré sú namontované v 5. dverách (to znamená, že keď otvoríte kufor, tá doska sa zdvihne). No a mne chýba jeden ten štupeľ
.. neviete kde by som ho zohnal?
ďakujem