tak...vcera(11.01.2011), po dlhsom case, som sa bol informovat, ci uz dostali spominany snimac....najprv na mna nechapavo pozerali a potom mi vysvetlili, ze vsetky objednavky musia objednat este raz v novom roku....sranda...no nic....dal som si zavolat technika, co mi diagnostikoval chybu(senzor).....este raz som sa ho spytal, ci to nemoze byt termostat, on ze senzor..zhodou okolo nas prechadzal dalsi technik, ktory zrejme zapocul uryvok nasho rozhovoru....pristavil sa a opytal ci je vsetko ok....vysvetlil som mu moj problem, vysvetlil situaciu co si myslim ja a co jeho kolega....opytal som sa aj jeho, ci to nemoze byt termostat...a on ze to bude termostat...urcite nie senzor, ale termostat.....dva rozdielne nazori....no nic....spytal som sa ich, kolko stoji vymena termostatu....po desiatich minutach mi doniesol papier, kde som mal napisane...termostat 40+15 za chlad. kvapalinu+dan+praca a dohromady to vychadzalo 135 eur.....uz som sa radsej na nic nepytal....otocil som sa a s pozdravom odisiel......este podotikam, ze tento servis sa nenachadza na uzemi Slovenska, alebo Ceskej republiky...odbornici....prajem stastny novy rok 2011....