svarga napísal:
Ahoj som tu novy , poprosim Vas o radu uz cca.6mesiacov chodim na vysoke otacky pri volnobehu cez 2000 , uz ma to davno rozculuje spotreba vysoka , spojka apod.
V Kosiciach mi to nevie nikto opravit v servise SWAM REN . bolo auto uz tri krat , no bez vysledku ze asi klapka , v zhladom k vysokej cene som si zaobstaral zakupil z vonku - tak uz ich mam dve ... niejej to v klapke , ani diagnostika absolutne nic vsetko OK .Uz ma to zacina vytacat na kazdom semafore vrcim ako vrtulnik na vysoke otacky ... ale ma to jednu vyhodu vo velkej zime je auto skor zohriate ... nie ale vazne POMOZTE pridem kdekolvek na slovensku alebo niekto nech poradi , navedie , alebo sa mam na to vykkkk. a kupit nove , no nie zvykol som si na nanho , som v celku spokojny len ta blbost ma hneva ... Dakujem
jedna sa o MEGANE G TOUR 1,4 16V rv. 2005 mam najezdene 125 000 , prave dnes som si dal menit rozvody HURA mam to za sebou ... ale vrcim ficim cez 2000ot,min
Ahoj,
ako si vyriesil tento tvoj problem? Podarilo sa ti to? Ja mam rovnake auto a rovnaky problem a tiez mi nikto nevie pomoct...porad prosim ta co tebe pomohlo.
Diky