Zdravym ... chcem sa opytat či niekto nemá skusenosti s originálnym autoradiom Philips.... vymienal som autobateriu a prestal mi svietit horny display na autoradio potom prestalo ist aj ovladanie radia pod volantom a nakoniec nejde ani radio ...vedel by niekto poradit čo by mohlo byt s tym ...dakujem .... v jakém autě ?? .... renault scenic I 1,9 dT 1997....ide o to že horny display zacal svietit ,len na nom nic nenahodi ani cod .... Ahoj, možná to nemá co společného s tou výměnou baterky a je jen potřeba rozhýbat a prostříknout konektor, kterým je k rádiu připojeno právě ovládání a display. Tím bych asi začal. A možná by neuškodil reset rádia, nech ho třeba přes noc úplně odpojené od napájení. Také se tu někde debatovalo o nějaké pojistce v kapličce rádia u Laguny, ale podrobnosti nevím, lagunu nemám a dané téma jsem pustil z hlavy.
Přeju úspěch. .... dakujem zatial za radu ... vyskušam a potom ti dam vediet ...pekný zvyšok dna .... V laguně šlo o pojistku pod popelníkem proto jsem se ptal co má za auto. .... nepomohlo to ...ani odpojenie baterie na noc a ani vycistenie kontaktov .... .... Rádio jde zapnout? Respektive, zapni parkovačky a na rádiu musí svítit jen čudlík na zapnutí. Když ho zmáčkneš, měly by začít svítit všechny čudlíky. .... čudliky svietia a aj display ,len na nom nič nezobrazuje a radio na nič nereaguje iba na vypnutie a zapnutie...čo s tým je :( .... Rádio ani nepípá? Zkus zadat kód přes rádio. Dělá se to tak, že zmáčkneš jedničku tolikrát, jaké je první číslo kódu. Pak zmáčkneš dvojku a zase tolikrát kolik je druhé číslo v kódu, pak trojku a čtyřku. Potvrdíš to podržením šestky. Pokud to aspoň nějak zapípá, nebo začne hrát, tak je rádio ok a může být špatný displej. Nevím, jak je zapojený ovladač pod volantem, jestli do rádia, nebo do displeje. .... nie radio ani nepipne ,,,bol som vyskusat to čo si mi radil a nic ..nefungule to ,,,,,to zapojenie neviem jak je ,ale ked som zadaval pred tym kod tak som ho zadaval pomocou ovladania pod volantom ,,,,,mysliš že by to ovladanie mohlo byt zle??.. lebo ked sa to pokazilo najskor prestalo reagovat ovladanie pod volantom neslo na nom nič navolit ,potom vyplo dislay nič na nom nezobrazovalo a nakoniec presto hrat radio .....mohlo by mat vplyv na to aj to že auto bolo vystavene mrazu pod -25C????..dakujem .... Ten displej je sdružený s hodinama? Jestli ano, hodiny ukazují? .... hodiny su na vedlajšom display a funguju
Dobrák nám tu skopíroval celú stranu príspevkov i s popismi z iného fóra. Nabudúce bude stačiť link. Prečistil som príspevok a jednotlivé odpovede sú oddelené bodkami. Pastorek
|