Frtrtr napísal:
Nazdarte!
mam problem so startovanim presne ako mal marco , tiez ak necham auto na slnku tak mi nechce nastartovat, zvycajne som ho nastartoval ked som mu pridal trochu stavy, ked uz nepomahalo ani to tak som to skusal cez spojku v jednotke ale spiatocke... ked sa nahodou nastartuje tak akoby to vcuclo daky vyskrab z nadrze ako keby som nemal benzin no potom uz ide v pohode aj nastartuje ked ho hned vypnem... neviem v com moze byt problem i ked to znie podobne ako tu pisal Marco, ale musim napisat este aj to ze pri plynovom lanku ide snad ta palivova hadicka pod vzduchovy filter (ten som dole radsej este nemal) no a ked s nou iba trochu pohnem tak akoby zo spodu toho plastoveho krytu vzduchoveho filtra funal vzduch... vraj je tam aj daky valcek co moze byt polamany vazne uz neviem ... je to fakt zly pocit ked neviete ci auto nastartuje alebo nie... no teraz to je uz v takom stadiu ze viem keby som teraz isiel dole a skusil to tak to nepojde uz je to na tom tak zle
((... skusal som aj vyfukat sviecky (len zvonka ) svieckove kable...
PROSIM PORADTE ! no a skusim tu sondu tlaku oleja mozno je to aj v tom ale netusim kde to je a ci sa do toho mozem pustit sam... DIKI
Ahoj, ja mam tento isty problem na Megane 1997, F7R 2.0 16V, ked sa necha na slnku, nastartujem a padaju otacky a motor dusi. Po par sekundach a pridaniach sa spamata. Osobne si myslim, ze mu vadi horuci vzduch, ktory sa rozpali v nasavani, v priestore filtra a kym sa tento vzduch nevysaje a nenasaje sa chladnejsi z okolia, motor hapruje. Mohlo by to sposobovat cidlo teploty vzduchu (na tomto motore nie je vaha vzduchu, ale cidlo teploty) alebo mu jednoducho nesedi horko
ja tiez dychcim a skapinam ked nasavam horuci vzduch