Práveže som to bola reklamovať a chcem týmto upozorniť všetkých, ktorí idú do znač.Renault servisu s tým predpokladom ako aj ja, že si svoje autá poznajú do detailov a teda si ľahko poradia so závadami. JE TO VEĽKÝ OMYL. Pri reklamácii mi tvrdil mechanik, že informácie z novej ručnej brzdy sa pravdepodobne neprijali s tými starými, je to ale blbosť, lebo potom prečo fungovala tie 3-4 dni?? Tak preniesol vraj ďalšie info z tej starej do novej. Ale podľa toho s akou neistotou to rozprával, asi ani nevedel poriadne čo má robiť, lebo nevedel čo je príčinou a to vraj bežne táto ručná odchádza na Scénicoch, tak by to mali mať naštudované do detailov, veď ak to opravujú tak často ako tvrdia..Jednoducho som neskutočne sklamaná. Vyreklamovali to síce, ale vraj to máme sledovať či to zase nevyskočí, takže oprava stála za nič (slušne napísané) a to som tam nechala vyše 700eur. Zakaždým nasadám do auta s pocitom neistoty, čo keď zase nastanú problémy-vyskočí servis a pod. Neprajem nikomu. To auto som chcela preto, aby mi robilo radosť a nie starosti. Ako vyšlo auto od nich zo servisu, mám len problémy: Hodiny sa mi nulujú pri každom naštartovaní a denník hlási občas blbosti, aj sme mu to hneď na mieste po preskúšaní ukázali, ale nechcel si priznať chybu, vraj nie je kúzelník, to je odpoveď na "odborníka" a nakoniec za tie hodiny som dostala odpoveď-asi odchádza panel, ale tu v PD mi autoelektrikár povedal, že keby odchádza panel, tak vypadávajú čísla a pod., no mne len blikajú hodiny, takže aj to je pravdepodobne hlúposť, čo povedal v servise. Počula som,že to môže byť aj v poistkách. A mimochodom, keď máte pokazené ručnú brzdu, treba ju skúšať cca 20min. jazdou??? Asi ťažko. Lebo zmizol na 20min. a ako sa vrátil na 1min.zaliezol do servisu(asi niečo odložiť) a potom vybehol von. To je úroveň autorizovaného servisu. Takúto nepríjemnú skúsenosť som mala a uzatváram to s tým, že si dám radšej opraviť nabudúce auto aj nerenaulťákovi, lebo myslím, že to bude lepšie odvedená robota a nakoniec sa budú tomu rozumieť viac a budú ochotnejší. Ale načo si hovoria Renault, keď meniť výfučiky, a iné blbosti čo tam robili vie aj hocijaký „majster“a keď treba odborníka na daný typ auta, tak v tom majú zjavne rezervu. Nuž čo, človek tam ide s pocitom, že v lepších rukách auto byť nemôže, ale človek mieni, život mení...
|