Ahojte, bol to povodne olej z prevodovky. Proste to okolo manzetu poloos rozhadzovala vsade. Ale vyzera to tak, ze je to vyriesene. Pocujte, mam otazku. Ono mi tam totiz olej stale tecie, ale uz len pomaly steka. Nad prevodovkou vpravo vpredu (pod relatkami) sa nachadza co? Vyzera to tak, ze niekde tadial mi ide motorovy olej
a nie prevodovy. Dnes som sa nastval, dal som auto na hever, dal som dole koleso, popozeral to, vidim kaluz oleja pod prevodovkou, ale prevodovka prakticky sucha .. siahnem do kaluze, ovoniam olej a nic .. ziadny zapach ( a to prevodovy olej riadne citit). Mam taky dojem, ze sa jedna o motorovy olej, ale je uplne cistucky ako novy, co sa mi tiez nezda. Hned som skontroloval stav oleja a veru motoroveho dost chyba :/ ze by to pustalo turbo? Ono uz totiz aj hodne km piska ako divoke.
P.S. brzdovu kvapalinu som ako prvu kontroloval, ta je ok. Vsetky ostatne kvapaliny co ma napadli som kontroloval. Ono sa nieco nachadya pod relatkami a pod vzduchovym filtrom. A je to tesne nad prevodovkou. Vyzera to tak, ze to tam tecie.