1.9kou nic nepokazis. Co som pocul, viac tam odchadzaju turba. Ale povedzme si uprimne, ja som to riesil taky sposobom, ze som kupil auto v dezolatnom stave za par supiek a nakupil tam vsetko nove. Beriem, ze nejake seriovo vyrobene turba boli zle a odchadzali, ale ked tam uz kupis nieco z inej serie a inej znacky pripadne, myslim, ze je po probleme. Na reci ludi tazko dat. Za tie roky ked laguna bola velmi nespolahliva, ten vek je podla mna prec .. diely sa vylepsili a cokolvek vymenis tak uz to je v inej kvalite.
1.9 ma taktiez omnoho nizsiu spotrebu. Momentalne sa (len tak btw) chystam na mojej 2.2 spravit chip tuning na 180hp a 360(380)Nm. Myslim, ze max. testovane bolo na 205hp. Nemam sice moc dobre nazory na tieto tuningy, ale idem to testnut. Mozno casom mozes nieco take tiez otestovat ked Ti bude malo na 1.9
Ale potom pozor na jedno! akonahle tam prdnes viac koni tak rataj aj s vacsou namahou dielou, nenadarmo ako som pisal spojka stoji omnoho viac na 2.2 ako na 1.9 .. musi toho trosku viac zniest. Tym padom treba potom trosku opatrnejsie sa rozbiehat, zbytocne netahat niekoho alebo tazky prives, aby si spojku nespalil (napriklad). Takze ak jazdis kludnejsie ale chyba Ti vacsi vykon ked sem-tam niekoho chces prebehnut tak chip tuning je dobra vecicka (ale to je ina tema zase)
S lagunou si uzijes vela srandy. Je to dobre auticko len sa k nemu treba aj dobre spravat