zdravim vsetkych, dnes rano som bol nemilo prekvapeny ked som prisiel k autu a zistil som, ze sa mi donho vlamali cez predne male sklo na dverach od sofera. proste to vypacili a z auta mi ukradli original autoradio a cely odkladaci priestor medzi prednymi sedackami, ktory je vlastne aj laktovou opierkou. taktiez mi ukradli predne hmlovky aj s celym krytom. v servise mi vymenia to male sklo za 90 eur. novy odkladaci priestor s opierkou vyjde okolo 500eur coz asi ostanem bez neho... ale rozmyslal som nad neorigo radiom ktore by sa dalo pouzit v scenicu II r.2004, 1,9dci 88kW. vie mi niekto poradit ake radio by sa tam alternativne dalo namontovat? zrejme uz nebude mozne ho ovladat pod volantom ani nebude ukazovat na displei... inac v trnave som 13 vykradnuty scenic za posledne 2 tyzdne!!! neviem co to ma znamenat ale okrem radii kradnu aj airbagy, tapacirung zadnych dveri, a dokonca jednemu ukradli predny naraznik!!! je to pekna divocina. ak teda niekto z vas uz montoval neoriginalne radio tak dajte tip ktore tam pasuje a funguje. ak vie nikeot poradit kde zohnat cely ten odkladaci priestor tiez budem rad za tipa.
zdravi martin
|