Zdravím Vás Renaulťáci... Predminulé leto, akonáhle som si kúpil svojho milovaného Mégana, musel som vymeniť aj stierače... Pochodil som asi zo šesť predajní, no len v dvoch predajniach mi dokázali poskytnúť tie, čo som ja potreboval... chcem tým povedať - s tým správnym úchytom, to bol ten problém - s tým správnym úchytom. Skúšal som tam napasovať z Octavie a pod., no proste uchytenie toho stierača ma nepustilo. Keďže stierače už vŕzgajú a poriadne ani nestierajú, rozmýšlal som, že kúpim iba gumičky. No to sa mi takisto nemusí vyplatiť, pretože môžu byť časom unavené tie silikónové samonosné výstuže... Nerobil by som z toho taký problém, keby som v tej dobe za nové stierače nevysolil 40 eur !!!!!!! Bez žartov. Značka Valeo. A stejne
nadarmo, lebo ako prišli prvé mrazy, vŕzgania som sa nezbavil ani v tridsaťstupňových teplotách !!!!! Preto len chcem vedieť, ako kupujete tie svoje stierače vy. Lebo ak mám zase zaplatiť taký majland za
blbé stierače, to radšej vymením celé ramená a budem kupovať obyčajné stierače v tesku za 1 euro... A keď budú vŕzgať, tak ich každý mesiac budem meniť, no a čo...
DD Tak vie mi niekto poradiť?
poradím ti.. precitaj si pravidla a vyvaruj sa druhy krat vulgarizmom bo budu BANany
edit / krestan