No pani motor zme zohnali za slušnu cenu cely novy len je s laguny je to tne isty motor len v označeny motora je rozdiel v poslednom označeny tak by som potreboval od vas ak niedko vietie či bude porbelm transplantovať ten motor a použiť veci zo stareho aby sme sa rozumely povodny motor s toho clia mal kod f3pa7 14 a ten čo sme zohanly je s laguny a ma kod F3PB6 74 ma ten isty vykon akurat stary bol rok 93 a novy je rok 97 vyzualne sedy čo som si všimol je že tennovy ma viacbodovy vstrek a sekvenčne zapalovanie ( nema rozdelovač) ale v tom by som nevydel problem prehodi sa sanie a nahodi sa rozdelovač ale zaujma ma či nieje neičo v konštrukcii motora zmenene natolko aby to nefungovalo ked ho tam nahodime v podstate pojde o operaciu kedy sa vymeny holy motor za ten stary čiže pojd eiba bolk klukovka piesty hlava s noveho a všetko ostatne zo stareho
Pište nejake postrehy alebo tie rozdieli medzi motormy mechanicke a tak aby sme vedlei bo ešte zme ho nezobrali ale uvažujeme nad tym lebo je slušna cena na to a nema moc nabehane a je teda mladši ako ten predtym len ma zaujam aj to že či nebol tento ročnik nejako kazovy a tak lebo o tej 93 bolo aj višie niekde pisane že pokial si sa staral bol to nezmar
Tak dakujem zatial vopred za postrehy a odpovede