Auto mám už 2 dni doma
Musím povedať, že ma príjemne prekvapilo ako to jazdí, auto je pohodlné, veľké...
Tak má to 99kw
Za ten čas čo ho mám, som najazdil niečo cez 250 km Večšinou som ho bol len testovať. Samozrejme tam sú nejaké veci ktoré treba opraviť, ale sú to len drobnosti ktoré sa spravia za jeden víkend.
- pri jazde kope do volantu - disk je krivý, zajtra ho trochu vyklepem a dám všetky vyvažiť, aj tak pôjdu časom elektrony
- treba vymeniť uloženie zadnej nápravy, o tom som vedel pri kúpe, ale nevedel som že to bude tak aktuálne, klepe to dosť
- vymeniť snímač tlaku ? od serva, tečie cez neho olej, aj o tom som vedel pri kúpe
- na palubovke svieti ABS, ESP - pred odstavením auta to nesvietilo, a signalizácia tlaku v pneu - chýbaju snímače
- kolíše voľnobeh, zajtra ešte vymením sviečky ( jedna je nová, ostatné 3 zostali staré ) vzduchový a palivový filter
- na 99kw motor to nemá taký výkon aký by malo mať, síce som ho ešte nevytáčal nech sa to zabehne ale ten výkon je slabý. Zdá sa mi ale, že už ide lepšie ako pri prvej jazde. Vymenia sa sviečky, filtre, to by malo tiež pomôcť aspoň trochu
- nejdu výstražné svetlá, chyba je v spínači, o tom som vedel pri kúpe
- motor má do 1200 ot. zvuk ako diesel, to neviem v čom môže byť... Motor bude ale dobrý, olej pred opravou nežral, hlava je teraz po GO a netlakuje.
- poškodená predná pravá hmlovka a zadné ľavé svetlo
Ak by mal niekto typ, na čo sa zamerať pri tom kolísaní otáčok, slabému výkonu motora a to, že do 1200 ot. má zvuk ako diesel, budem len rád.
Zajtra vymením sviečky, vzduchový a palivový filter. Snáď to niečo pomôže.
Ale zatiaľ som s ním spokojný, auto je pohodlné veľké, má pekný dizajn. Na tachometri je momentálne 226 400 km