Nedávno sa mi stalo po vypnutí motora (cca 10 min) že som nevedel naštartovať. Štartér točil ale motor nenaštartoval. Odtiahli ma do servisu dali diadnostikovať, vyhodilo im chybu "vypnutý okruh žhavenia". Vymenili mi žhavič 1 ks a mal som si prísť po auto. Nejak sa mi to nezdalo. Išiel som hned do servisu, prišiel technik v [b]riňavých montérkach zo skúšobnej jazdy a povedal že porucha je odstránená. Išiel som zaplatiť sadnem do auta a tak isto točí ale neštartuje. Chceli vymeniť el. mag. ventil za cca 110€ ale nevedia či je naozaj vydný, vrátiť sa už nedá. Dotiahli technika z Boshu ktorý povedal že mám odstrihnutý náhon na čerpadle nafty ktorý je súčasťou tlakového čerpadla a že oprava tak tri dni + kontrola celej palivovej sústavy 800€. Nakoniec si všimli v hadičkách vzduchové bubliny ktoré zavzdušňovali čerpadlo a tak si nevedelo natiahnúť naftu. Bubliny sa ukazujú až za palivovým filtrom, vymenili sme ho skontrolovali obal filtru, hadičky z a do filtra, žiadnu netesnosť sme nenašli. Mal už niekto takýto problém ? Pomôžte ako ho odstrániť. Niekedy naštartujem bez problémou, niekedy musím naťahať "kristýrom" ručnou pumpou a potom v pohode naštartujem. Ďakujem za skúsenosť a radu.
|