Forum je na to, aby si zadal svoj problem a my Ti pomohli. Keby napises nieco ako:
"Ahojte, mam problem s tym, ze mi sem-tam ide auto na 3 valce a hladam niekoho, kto mi to pomoze opravit"
Tak Ti na to napiseme, ze mas asi v kome sviecky alebo kable. Samozrejme je poradit co najlacnejsie a najefektivnejsie riesenie.
Ak cakas, ze mas problem, o ktorom ani nepovies a niekto Ti niekoho odporuci len tak z brucha tak cakas marne. Mozem Ti odporucit Pastoreka a ten Ti spravi cokolvek na motore. Avsak keby si potreboval nieco s elektrikou, tak Ti skor odporucim mozno seba. A druha vec je, ze "vymienac dielov" je asi kazdy mechanik. Snad necakas, ze ked Ti bude auto tahat do strany, ze Ti ho niekto len vycentruje na centrifuge? Alebo nebodaj Ti bude opravovat rameno tak, ze aby nebol vymienac dielov tak z prezervativov bude vyrabat novy silenblok?
Druha vec je, ze niekedy je lepsie nieco vymenit nez to opravovat. Automechanik ak ma svoju dielnu ma vacsinou roboty tolko, ze nevie co skor a snazi sa to riesit casovo co najefektivnejsie. Ty chces predsa auto co najskor, nie? A neverim tomu, ze namiesto toho, aby kupil diel za 100eur a vymenil ho za cenu prace 30eur (za 2 hodiny), mu nakazes, aby sa s tym zaoberal 3 dni a vypytal si od Teba 300eur za pracu.