ohladom tych ventilov...riesil by som to podobne ako pastorek. to ze existuje autorizovana predajna renault, neznamena ze iba tam sa daju kupit nahradne diely. treba chodit, zhanat a kukat sa kolo seba kde este take nieco maju a hlavne kde je to co najlacnejsie, ale samozrejme aby to malo aj nejaku kvalitu a nie iba nejaky cinsky smejd
.gif)
. ja na svoju lagunku nic nekupujem u autorizovaneho predajcu. vsetko objednavam z netu, hladam po vrakoviskach (najlepsie miesto na svete
.gif)
), v inych nespecializovanych obchodoch, servisoch. je strasne vela moznosti, len to zaberie strasne vela casu. a rada do buducna: "vsetko co si schopny spravit na aute doma, nechod do servisu" usetris vela penazi ;). ja som, bohuzial, kus nabural tu svoju a naraznik, s blatnikom a svetlom som si vymenil sam doma na dvore. tak isto aj brzdy. sice to trvalo par mesiacov kym som zohnal diely a vymenil, ale odmenou je pocit dobre vykonanej prace a ze si sa povenoval svojmu milaciku
.gif)
Cim dlhsie to trva, tym vacsia radost na konci ;)
a co sa tyka tej rucnej...podla mna je blbe lanko. ak si prisiel do servisu z problemom z lankom a vymenili ti este dobre brzdy, zbytocne si vyhodil prachy oknom. skus ist do servisu (origo by som nejak neriesil. aspon na slovensku nie vzhladom na debilitu ludi....bez urazky) nech ti skusia nejak pozriet to lanko ak sa da. neviem este som nastastie nepotreboval menit. moze byt skorodovane a zachytavat sa, rozstrapkane alebo nieco podobne
este ak by si mal nejake problemy s niecim...skoro vsetko najdes na stranke ceskeho renault clubu
www.renaultclub.cz v sekcii diskusne forum. su tam navody na opravy, rozobrane do podrobna rozne temy hlavne ohladom co je zle na aute ked mi robi to, hento a tamto
.gif)
. vynikajuca stranka. len je tam toho moc takze treba hladat, hladat, hladat a najdes vsetko co potrebujes.