Zdravim,
chcel by som sa spytat, ci niekto ma skusenost s dodatocnym montovanim centralu, alebo posilovaca riadenia.
Mame Thaliu I, ktora bola kupovana bez posilovaca a bez centralu a radi by sme tieto veci nechali domontovat. Narazil som na par forach na rozne nazory a vysvetlenia, no nie moc povzbudive. Rad by som vedel nazory Renaultakov
Moje domnienky su asi
Central: vymenit mechaniku za el. serva plus radio prijimac a par dialkovych.. mozno nejakych max 150euro
Posilovac: vymena viacerych casti riadenia (hreben, kocka, hadicky, hydraulika, stabilizator tlaku, casti riadiaceho stlpika,...) - vsetko veci, co som kdesi precital, netusim, ci sa to vsetko hodi aj na Thaliu. Ludia skor odradzaju, lebo vraj taketo posilovace potom nemusia fungovat spravne, mozu mat trhany pohyb a mozu sa vraj viac kazit, ale neodradilo ma to zatial.. cenu neviem odhadnut, tak strelim laicky, 1000?
Dakujem za akykolvek nazor, postreh, info.. pripadne odporucenie na servis, kde by takuto vec vedeli spolahlivo spravit (nemusi byt original Renault..)
F.