Nazdar Dodokalz, tak mne to na mieste nerezonuje, tak to dúfam že ten silentblok nebude. Ja nemám nejaký obzvlášť silný vzťah k autám, preto som rád, že som tu našiel niekoho s kým sa dá popísať. Škoda, že nemáš taktiež Renault Fluence, ale Megane, ale to je asi dosť podobné. Ešte ma napadá, Ty máš diesel, alebo benzín ?Čo tam mám tankovať, ja tam dávam normálny Tempo plus diesel, väčšinou zo Slovnaftu /raz som tankoval plnú u Rusov v Lukoile/, žiadny EVO, Emotion, Fuel Save atď.A v zime tam nedávam navyše ani žiadne aditívum VIF Super Diesel, veď by ho mala už obsahovať samotná nafta Tempo plus diesel. Ako som písal, zatiaľ som s Fluence spokojný, nadšený som z jeho priestransva vo vnútri, i na zadných sedadlách, čo sa nedá s Octaviou ani porovňať, z objemného kufra , i z elegantných tvarov, vždy mi imponoval typ SEDAN. O výbave ani nehovorím, tá u mňa rozhodla, pri Vokswagene, by som sa nedoplatil, musel by som prihodiť minimálne 10000 eur a o Škodovke ani nehovorím.Tá predáva autá v základnej výbave, ja tomu hovorím bez kolies. Lebo keď zistíš čo v ZV je a začneš si pridávať, ak sa vôbec i dá, čo by si tam chcel tak znovu skončíš omnoho drahšie ako u Renaulta. Neviem ako máš Ty starý ten Megane, ale v robote mi každý vravel, že Renaulty sa po dvoch rokoch kazia, že tam odchádza elektronika, dokonca jedného kolegu dcéra robila v Renaulte na reklamačnom stredisku, vraj nestíhala, toľko porúch.Tak neviem, ja som nemal na Volkswagen Passat za vyše 30000 eury slovenských, tak som skončil pri Fluence ...
|