No, ďakujem všetkým, čo prispeli do tohto fóra. Cez zimu som mal pocit, že sa spomínaný problém statil. Nuž, ale asi to bolo iba zdanie alebo som bol naladený na "zimný" režim, kedy sa auto musí zohriať a trasenie je normálne.
Dostal som pozvánku na garančnú kontrolu, pokúsim sa vyjednať si to so servisom, pretože tiež to vidím na drahú opravu po záruke. Oficiálne mám v pozvánke info, že môžem byť prítomný pri garančke, takže si všetko dôkladne pozriem a vrámci záruky budem na všetko nadávať a snažiť sa o výmenu.
[hdano] - dík za info, už som mal pocit, že som jediný, kto môže mať nepodarok. Fluence nie je zlé auto, ale má svoje muchy. No, takto, muchy má hlavne servis ani nie tak auto
Teraz ma trápia neuveriteľne prehrdzavené náboje predných kolies, ktoré mi pri výmene za letné kolesá dali poooriadne zabrať (zadný náboj je iný, ten nezhrdavel, mám pocit, že na prednom náboji chýba tá časť, ktorá na zadnom bráni prehrdzaveniu). Som vyzeral ako debil, čo nevie prehodiť obuté kolesá
Nakoniec ma spasil skúsenejší sused, ktorý nelenil, zobral letné koleso, poriadne uderil do zimného a bolo na prvý raz dolu
[romix] Auto som zabehol absolútne v súlade s návodom, s radami od predajcu a podľa odporúčaní majiteľov nových benziňákov rôznych značiek. Nevytáčal som, nepodtáčal som, zodpovedne som radil, po zábehu kľudne vyháňam pavučiny z výfuku a vytáčam normálne vrámci normy. Podtáčam iba výnimočne omylom, prakticky vôbec. Takže skôr to vidím ako nepodarok a problém s čidlami, elektronikou, vstrekovaním a riadiacou jednotkou - proste nejaká kombinácia...
Chalani ďakujem za rady, zajtra volám do Renaultu a dohadujem si garančnú. Po garančke dám vedieť, ako som dopadol.