Mám na predaj tieto úplne nové ND na Renault Megane a Scenic. Diely sú čisto nové, vybalené z krabíc len za účelom odfotenia, ani raz použité:
2 ks predné tlmiče plynové SRL komplet s držiakmi pružín a maticami, určené na max. komfortnú jazdu, sériové – cena za sadu 2 ks = 60€ za sadu 2 ks. Cena je za sadu na Megane aj na Scenic. 2 ks zadné plynové tlmiče SRL komplet s držiakmi pružín a maticami, určené na max. komfortnú jazdu – cena za sadu 2 = 50€ za sadu 2 ks - pasujú na Megane. 2 ks zadné plynové tlmiče SRL komplet s držiakmi pružín a maticami, určené na max. komfortnú jazdu – cena za sadu 2 = 55€ za sadu 2 ks - pasujú na Scenic. Sada dorazov a manžiet v cene 13€ za sadu na predné tlmiče. Sada obsahuje 2 ks manžiet 2 ks predných pružín značky TEVEMA (D), úplne nové, určené na max. komfortnú jazdu, cena za sadu 2 kusy dokopy je 55€. 2 kusy horných uložení s ložiskami, cena za sadu 2 kusy kompletných uložení je 40€ za obidva dokopy Potom mám na predaj úplne nové vodné pumpy značky SRL na všetky motorizácie komplet aj s vrchnákmi - cena za kus je 23€, úplne nové 2 ks predné kotúče značky Delphi, úplne nové, vetrané, nevybalené, 2 kusy v balení - cena za sadu je 50€, kotúče sú vzduchom chladené s priemerom 238mm 2 ks predné kotúče značky Delphi, úplne nové, vetrané, nevybalené, 2 kusy v balení - cena za sadu je 88€, kotúče sú vzduchom chladené s priemerom 259mm Predné platničky značky Delphi, úplne nové, nevybalené z krabíc - 4 kusy v balení ako sada - cena za sadu je 25€ - na všetky motorizácie, platničky sú s 2 signalizáciami opotrebenia. Predné platničky značky Breck, úplne nové, nevybalené z krabíc - 4 kusy v balení ako sada - cena za sadu je 23€ - na všetky motorizácie Predné platničky značky Breck, úplne nové, nevybalené z krabíc - 4 kusy v balení ako sada - cena za sadu je 33€ - na všetky motorizácie, s 2 signalizáciami opotrebenia Predné ramená značky SRL - komplet s čapmi a silenblokmi, úplne nové, nevybalené, v cene 50€ za sadu = ľavé + pravé kompletné ramená dokopy, so všetkými silenblokmi (4 ks a čapmi 2 ks). + mnoho ďalšieho na predaj, toto je len minimum z mojej ponuky, treba napísať, čo presne treba
Mám aj množstvo ďalších ND na Megane a Scenic - toto je len časť mojej ponuky (nárazníky, blatníky, spojky, rozvody, lambda sondy, filtre, kĺby, poloosi, čapy, silenbloky, ramená, riadenia atď....) Taktiež mám ND na ostatné Renaulty.
V prípade záujmu treba písať mail, alebo SS.
Prílohy: |
P6270760.JPG [ 111.92 KiB | Zobrazená 2997 krát ]
|
P7060707.JPG [ 138.71 KiB | Zobrazená 2997 krát ]
|
P7250743.JPG [ 121.24 KiB | Zobrazená 2997 krát ]
|
_________________ Náhradné diely na všetky osobné a úžitkové motorové vozidlá za TOP ceny v TOP kvalite! Tel.: 0944 914 635, Web: http://topcars-autodiely-sk.webnode.sk/, Mail: topcarsrk@gmail.com, Skype: autodielyrk
|