Renault fórum

Renault forum a Renault klub Slovensko
Práve je 30 Apr 2025 16:08

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina [ letný čas ]

Solárne elektrárne na dom
Lacné baterie do notebooku

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 2 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: Laguna grandtour 1.9 Dci 88 kw/120 k zivotnost
OdoslaťOdoslané: 13 Aug 2013 15:24 
Neprítomný
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 13 Aug 2013 15:12
spam: Nie
Ahojte,

Mam na Vas renaultaci prosbu o Vas nazor.

Som majitelom Laguna grandtour r.v. 12/2002, 88 kw/120 k, dynamique vybava. Auto mam od 90 000 km budikoch, momentalne ma 291 000 km, pred necelym rokom som menil rozvody, remenicu, sanie, precistenie klapky, novy silent blok motora a dost veci na prednej a zadnej naprave. S autom som spokojny. Sklamalo ma len raz na ceste a to boli prezrate kable od niecoho/asi macka alebo nieco take/

Auto denno denne jazdi, spotreba oleja 0.5 10 000 km, otacky neskacu startuje bez problemov, aj pocas zimy. Turbo menene este v zaruke, spojku som nemenil este,ani vstrekovace.

Na nove auto momentalne nemam, potrebujem kombi pre rodinu/kociar,pes/. Rozhodujem sa ci predat Lagunu,/Viem co som do nej dal a co vsetko je vymenene/ alebo kupit nieco jazdene /max mozem dat 6 000 eur/

Predali by ste ju?Alebo nechali a postupne opravovali co odide?

Dakujem kazdemu za Vas nazor.

P.S.: Ak by sa nasiel niekto v BA co vie realne zhodnotit stav vozidla hlavne motor bol by som vdacny.

Dakujem

Matus

Profil Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mailovú správu  

Predmet príspevku: Re: Laguna grandtour 1.9 Dci 88 kw/120 k zivotnost
OdoslaťOdoslané: 13 Aug 2013 21:39 
Neprítomný
Odborník
Odborník

Založený: 16 Aug 2011 18:31
Ahoj, dnes som bol v BA, ale nie je problem stretnut sa a pozriet to. Lagunu som mal sam a viem co to obnasa. Na to co pises, mas velmi vdacne auto. Co sa tyka laguny 2, pohodlne, bezpecne, krasne, priestranne, proste krasa auto .. Podla toho co si napisal, si vymenil prakticky to co najviac odchadza. Jedine co Ta neminie je spojka so zotrvacnikom. Co nie je az taka velka investicia a je dlhodoba. Nemyslim, ze okrem elektroniky a drobnosti by nieco zacalo odchadzat. Auto nepredas viac ako za 1500 eur. A verim, ze sam si ho na viac cenis. Mne Laguna umrela ked sa mi rozpadla klukovka. Za auto som dal vtedy 3000 eur + nove brzdy, cela predna naprava a par drobnosti, takze som v tom mal tak 4000eur. Nastastie, predal som ju ako nepojazdnu za 2000eur. V tej cene sa pohybuju plne funkcne kusy. Ale to som mal jednoducho stastie, ze som nasiel takeho kupcu :) ..

Auto si uzivaj, nepredavaj. Mas jedno z naj aut, sice aj najkazovejsich, ale nakolko zjavne mas kusok, ktory sluzi ako ma tak nie je dovod sa ho zbavit.

Za spominany rozpocet do 6000eur, keby ho aj stiahnes na 4000eur mas napriklad 2005 rocnik peugeot 307 1.6hdi v plnej vybave s panoramou a inymi serepetickami. Pripadne uz Ford Mondeo mk4 za cca 5500eur. Na vyber mas za tu sumu urcite toho vela. Ale na co investovat. Ked sa Laguna zacne veeeelmi kazit, potom zvazuj ci predat za 1500 alebo vrazit 1500 :)

Profil Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mailovú správu  

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 2 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina [ letný čas ]

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ